Reloadify Versie 2: Dit is wat we hebben vernieuwd! (en verbeterd)

De afgelopen paar dagen hebben beta testers onze nieuwe features en mogelijkheden uitvoerig getest. Hun feedback is doorgevoerd en nu is het eindelijk zover, Reloadify Versie 2 gaat voor iedereen live! Vanaf nu geniet je van een betere gebruikerservaring, een krachtiger pakket en een stabieler platform. Zoals je waarschijnlijk al weet, staat gebruikersgemak altijd hoog aangeschreven bij ons. Ga efficiënter te werk om je campagnes te lanceren, nieuwe klanten te werven en je resultaten te optimaliseren. Laten we eens kijken wat we hebben vernieuwd!

Reloadify Versie 2: Dit is wat we hebben vernieuwd! (en verbeterd) image

Stabielere code

Onze e-mailsoftware is volledig vernieuwd met herschreven code, waardoor hij veel stabieler is dan voorheen. Leuk allemaal, maar wat heb jij daar aan? Juist jij als klant hebt hier veel baat bij. Onze code is zo aangepast dat het gebruiksvriendelijker en toekomstbestendiger is. Hierdoor ben jij uiteindelijk nóg minder tijd kwijt aan het opstellen van een e-mail en kan jij je tijd spenderen aan andere zaken die voor conversie zorgen.

Om hier een voorstelling van te maken: Onze applicatie bestaat uit allemaal stukjes code. Een stukje code om de software te laden, maar ook een stukje code om de e-mail editor te laden, een A/B test te laten slagen, een order in te laden of een omzet in te laden. Deze miljoenen (ja, echt!) stukjes aan code zijn in de loop van de tijd kundig in ons systeem neergezet door al onze developers.

Al met al werkte dit top voor jou als klant: jij werkt met een softwarepakket wat goed en snel werkt. Wat wij zien aan onze kant is een heel ander verhaal: wij zien miljoenen stukjes ‘losse’ code met elkaar samenwerken. Niet efficiënt, maar het werkt samen. Je voelt ‘m al aankomen: doordat alle code volledig opnieuw is geschreven werkt ons systeem niet meer met deze losse stukjes, maar in een geheel.

Waarom word jij hier blij van?

 • De code zelf is een stuk sneller, waardoor het Reloadify zelf veel sneller is geworden. Meer tijd voor andere zaken!
 • We hebben een aantal zaken verplaatst, waardoor de opbouw van de software logischer is geworden.
 • Geavanceerdere functies zijn makkelijker uit te rollen, minder wachttijd voor jou!

Waarom worden onze developers hier nou enorm blij van?

 • Het maakt het makkelijker om fouten op te sporen in het systeem, omdat je niet meer door miljoenen puzzelstukjes heen hoeft.
 • Het maakt het makkelijker om de code te lezen en te begrijpen.
 • Nieuwe functies zijn makkelijker uit te rollen.

Kort opgesomd is dit wat je kan verwachten van Reloadify V2. Meer weten? Lees snel verder.

Verschillende kopjes zijn veranderd of verplaatst

De lay-out van Reloadify is iets aangepast. Niet veel, want we zijn erg tevreden over de uitstraling. We hebben er specifiek voor gekozen om het design wat op te frissen. De kleurstelling is iets aangepast, een aantal pagina’s ogen nu rustiger.

 • Dashboard

Het dashboard is flink uitgebreid! Naast de gegenereerde inkomsten en het aantal verzonden e-mails zie je hier je 5 populairste nieuwsbrieven en triggers. Ook het aantal nieuwe nieuwsbrief aanmeldingen zie je in 1 oogopslag terug in het dashboard.

 • Locatie chat functie is verplaatst

Onze handige chatfunctie vind je vanaf nu in het menu links, onder ‘ander’. Werk je aan het ontwerp van je e-mail? In de editor open je de chat via de knop ‘chat’ in het menu aan de bovenkant! Zo kun jij nu ook tijdens het ontwerpen gemakkelijk je vragen stellen.

 • ‘Integraties’ heet nu data bronnen

Integraties spelen een steeds belangrijkere rol. Jij als klant wil al je data integreren in één systeem. Daarom hebben we ervoor gekozen dat integraties een prominentere plek krijgt in de applicatie. Je vind dit nu niet meer onder ‘instellingen’, maar in het menu links. Ook heet het nu ‘databronnen’. Onder je data bronnen vallen alle databronnen waarmee jij verbinding kan maken of verbonden mee bent. Zo staat de verbinding van je platform er ook tussen en vind je hier ook de mogelijkheid om je CSV’s te uploaden. Een CSV upload is immers ook een databron.

 • ‘Rapporten’ zijn naar boven gehaald in het menu

Het kopje ‘rapporten’ staat niet meer onderaan in je menu, maar bovenaan. Dit hebben we gedaan omdat je rapportages belangrijk zijn.

 • Bij triggers en nieuwsbrieven is te filteren op de status

Heb je een concept trigger? Of een actieve trigger? Een A/B test? In het nieuwe Reloadify design is hier op te filteren. Wel zo makkelijk!

 • Het inplannen van je mail is verplaatst

Grote kans dat jij je nieuwsbrieven voor een bepaald verzendmoment inplant. Deze optie is verplaatst naar de 2e stap van jouw mail: de e-mail instellingen. Bij het uitzetten van het schuifje bij ‘stuur onmiddellijk’ achter de verzenddatum, verschijnt de kalender waarop je het gewenste verzendmoment kiest. Dankzij deze verplaatsing kun je ook concept nieuwsbrieven op het juiste moment klaarzetten!

 • Landingspagina’s kun je een omschrijving meegeven

Naast de titel van een landingspagina, is het nu mogelijk om een omschrijving mee te geven aan je landingspagina. Op die manier is het mogelijk om meer overzicht te houden. Zet hier bijvoorbeeld in van hoe lang tot hoe lang de actie op de landingspagina heeft geduurd of op welk kanaal de landingspagina staat.

 • Bij segmenten vind je geen herlaadicoon meer

Dit komt omdat de segmenten helemaal live zijn. Dit hoef je nooit meer zelf te updaten!

 • CNAME validatie

Zowel de CNAMES voor je webshop als voor je landingspagina vind je nu terug onder één kopje.

 • Kopjes ‘helpdesk’ en ‘roadmap’ openen nu in een nieuw tabblad

Want dat is gewoon handig.

 • Zoekbalk voor filterregels is verbeterd

Waar je eerst alleen kon zoeken op de titel, is er nu ook te zoeken op de subtitel. Dit maakt het zoeken van je filterregels via de zoekbalk vele malen makkelijker.

Verder is Reloadify frisser geworden. Mis je jouw feedback nou in dit rijtje? Geen zorgen. We hebben er bewust voor gekozen om het nieuw design op te leveren zodra het functioneel is. Dat is nu bijna zo ver.

Geavanceerdere features zijn makkelijker uit te rollen

Omdat we onze gehele applicatie hebben herschreven is het voor ons makkelijker om geavanceerde features uit te rollen. Dit betekent dat we met innovatieve functies aan de slag kunnen gaan. Hierdoor kunnen we jou als klant nog meer bieden, wat uiteindelijk resulteert in een betere gebruikerservaring.

Enkele voorbeelden van geavanceerde features die we makkelijker kunnen uitrollen zijn:

 • Flows, een geavanceerde manier om je e-mailcampagne op te zetten.
 • Nieuwe implementatie van het regelsysteem met daarbij de optie om custom velden toe te voegen aan profielen voor ultieme profielverrijking.

Je mag je binnenkort ook meer verwachten van ons, zoals meer geavanceerde features die het lanceren van je campagnes, het werven van nieuwe klanten en het optimaliseren van je resultaten een stuk makkelijker maken.

En toen was het tijd voor….

Naast dat we deze wat kleinere punten uitrollen staat ons volgende project op ons te wachten, namelijk: flows.

Onze designer is al druk bezig geweest met flows, waardoor onze developers straks in één keer door kunnen gaan om de flows te implementeren. Flows is een geavanceerdere manier dan triggers om je e-mailcampagne op te zetten. Loop je ergens bij vast in je triggers? Dan zullen flows dit voor je oplossen. Wij hebben er zin in!

< Terug naar blogoverzicht

Benieuwd naar wat we nog meer te vertellen hebben?

We blijven actief Reloadify updaten; heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Laat het ons weten!

Volg ons op LinkedIN, YouTube, of Instagram.