PERSBERICHT: Vanaf april levert Reloadify nieuwsbrieven persoonlijk af (inclusief aflevergarantie)

PERSBERICHT: Vanaf april levert Reloadify nieuwsbrieven persoonlijk af (inclusief aflevergarantie)

Nieuws28 maart 2023

Door de corona pandemie is er een heuse verschuiving gaan plaatsvinden binnen de marketing wereld. We zijn niet meer gevoelig voor algemene uitingen. Alles moet persoonlijk! Om als webshop zijnde te voldoen aan deze behoefte kondigt Reloadify een nieuwe functie aan. Vanaf april leveren wij alle nieuwsbrieven persoonlijk af bij de ontvanger. Inclusief aflevergarantie! Zo kunnen ook webshops gemakkelijk een persoonlijke draai geven aan hun marketing.

 

E-mailmarketing, maar dan persoonlijk

Reloadify timmert al enige tijd aan de weg als software leverancier voor e-mailmarketing, speciaal voor e-commerce. “We zien dat webshops moeite hebben om persoonlijk contact te zoeken met hun klanten. Juist terwijl dit zo belangrijk is voor de klantrelatie. Met onze nieuwe bezorgservice kunnen we de persoonlijke touch brengen waar we altijd naar hebben gestreefd!”, aldus Lukas, CEO van Reloadify. “Door e-mails in eigen persoon af te leveren bij de ontvanger verhogen we de kans op conversies. Zeg jij maar eens nee tegen een knetter goede aanbieding die zo aan je deur wordt afgeleverd.” CTO Jeljer springt hem bij: “Onze bezorghond Robin is speciaal getraind om de mails veilig te bezorgen bij de ontvanger. Ze tovert geheid een glimlach op ieders gezicht zodra zij voor de deur staat. Zo zorg je ook nog voor goodwill.

Hoe zit het wanneer de ontvanger niet thuis is? Ook daar hebben ze over nagedacht bij Reloadify. “Anders dan bij andere postbezorgers komen wij net zo vaak langs totdat de ontvanger van je mail thuis is!”, zegt Lukas. “Dat is onze aflevergarantie.”

Beschikbaar vanaf april

De spiksplinternieuwe bezorgservice is al vanaf 1 april beschikbaar voor alle Reloadify klanten. Jeljer: “We verwachten dat onze afleverservice binnen no time bij iedereen in de smaak valt. Daarom zijn we al druk bezig met het trainen van nog 15 collega’s van Robin. Je hoeft dus nooit lang te wachten totdat jouw e-mail bezorgd wordt!”

Je leest het al: er gaat een aanzienlijke verandering plaatsvinden in de wereld van e-mailmarketing. Reloadify is er klaar voor. Jij ook?

Noot van de redactie: we hebben begrepen dat de gebruikte foto is verouderd. Ons is gegarandeerd dat Robin inmiddels meer training heeft gehad en de e-mails niet meer zal verscheuren of opeten.

Nieuws28 maart 2023
background Swoosh

Stay in touch. Abonneer je op onze nieuwsbrief