Altijd het juiste plan met de juiste prijs

Geen jaarlijkse contracten. Geen verborgen kosten. Betaal alleen voor de mensen die je wilt bereiken.

Bereken eenvoudig je prijs per maand

Vul hieronder het aantal unieke
e-mail adressen (profielen) in die je wilt e-mailen

€0

Prijs is per maand, exclusief BTW.
Het Reloadify abonnement is maandelijks opzegbaar

 • Onbeperkt e-mailen

  Betaal alleen voor de mensen die je wilt bereiken. Transparante en eerlijke prijzen.

 • Maandelijks opzegbaar

  Geen jaarlijkse contracten of verborgen kosten.

 • Onbeperkte gebruikerslicenties

  Voeg zoveel collega’s toe aan je account als jij wilt.

 • Support

  In het Nederlands, via de chat, e-mail en telefoon. Responstijd vaak binnen een uur.

/assets/svg/illustrations/growing-business.svg

Maak van éénmalige klanten trouwe fans

Van kleine webwinkels tot Twinkle top 100 stores. Ontdek hoe andere webwinkels hun omzet verhogen met Reloadify. Lees de klantverhalen

Altijd, alle functionaliteiten

Real-time synchronisatie
Drag 'n drop e-mail editor
Geavanceerde segmentatie
Automatisering
Flows
Landingspagina's
Pop ups
A/B testing
Audience sync
Chat support
Telefonische support
Dedicated IP adres Add-on beschikbaar

Veelgestelde vragen

Reloadify is volledig gratis te gebruiken in de eerste 14 dagen nadat je een account bij ons hebt aangemaakt. In die 14 dagen zal één van onze medewerkers contact met je opnemen om je wensen te bespreken en je tips te geven.

Onze ervaring leert dat je binnen de eerste 14 dagen al resultaat ziet. In je proefperiode is ook direct te controleren wat je uiteindelijke prijs wordt als je Reloadify blijft afnemen.

De prijs van Reloadify wordt berekend aan de hand van profielen. Eén e-mailadres is altijd één profiel. Wij rekenen geen bedrag voor de e-mails die je verstuurt en je betaalt ook geen dubbele bedragen als een e-mailadres zowel een klant als een nieuwsbrief profiel is.

Om de prijs te berekenen ga je na hoeveel klanten en hoeveel nieuwsbriefabonnees je in je webshop hebt. Alle unieke e-mailadressen bij elkaar opgeteld zijn het aantal profielen waar wij onze prijs op berekenen.

Een profiel bestaat uit één e-mailadres. Bij Reloadify is een e-mailadres een uniek ID. Wij maken dan ook geen gebruik van lijsten waar dubbele e-mailadressen in voor kunnen komen. Reloadify maakt gebruik van een tagging systeem. Tagging is een krachtige oplossing die simpel te begrijpen is, en veel opties biedt voor zowel de geavanceerde als de basis gebruiker.

Verkoop je via Amazon of Bol.com en wil je deze contacten uitzetten? Of heb je een segment aan klanten die je niet wilt mailen? In Reloadify zet je eenvoudig specifieke contacten uit, zodat deze niet meegenomen worden in je e-mailuitingen. Je wordt dan uiteraard ook niet gefactureerd voor deze inactieve profielen.

Nee, Reloadify is gebaseerd op e-mailadressen en tagging. Dit is een krachtige oplossing waarbij je niet meerdere lijsten hoeft te gebruiken en geavanceerd kunt segmenteren.

Een bijkomend voordeel is dat je nooit problemen zal hebben met dubbele contacten. Eén e-mailadres is altijd één profiel.

Geen probleem; je kan contact met ons opnemen om een 1op1 demo in te plannen. We bespreken jouw wensen en kijken of Reloadify een geschikte partner voor je is.

Reloadify is een E-com only platform. Alleen webwinkels kunnen een connectie met ons platform maken en elke webwinkel wordt handmatig gecontroleerd.

Hierdoor is het niet mogelijk is om spam te versturen met onze software.

Zeker weten! In Reloadify teken je je AVG verklaring met ons. Zo zorgen we er samen voor dat we veilig te werk gaan. Daarnaast staan onze servers in Nederland, waarmee we helemaal voldoen aan de Europese Wetgeving.