Altijd het juiste plan

Of je nu net begint met je webshop of inmiddels al jaren draait. Reloadify heeft voor elke situatie een eerlijke prijs.
Starter
tot 1000
profielen
Medium
tot 3000
profielen
Large
tot 5000
profielen
Business
Meer dan 5000 profielen
Maandelijks
€29
€49

€79

Variabel

Vergelijk features
Drag and drop email bouwer
Geautomatiseerde campagnes
Geavanceerde segmenten
Nieuwsbrieven
Persoonlijke kortingscodes
Webshop Live sync
Support
Succes manager

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een gratis trial?
Je kunt Reloadify volledig gebruiken in de eerste 30 dagen dat je een account bij ons hebt aangemaakt.

In die 30 dagen zal één van onze medewerkers contact met je opnemen om je wensen te bespreken en je tips te geven. Onze ervaring leert dat je binnen de eerste 30 dagen al resultaat ziet.
Hoe bereken ik mijn prijs?
De prijs van Reloadify wordt berekend aan de hand van profielen. Één email adres is één profiel. Wij rekenen geen bedrag voor de emails die je verstuurd en je betaalt ook niet dubbel als een e-mail adres zowel een klant als een nieuwsbrief profiel is bijvoorbeeld.

Om de prijs te berekenen kijk je hoeveel klanten je in je webshop hebt en of je ook nieuwsbrief abonnees hebt. Alle unieke emailadressen bij elkaar opgeteld zijn het aantal contacten waar wij onze prijs op berekenen
Rekenen jullie profielen dubbel?
Nee, Reloadify is gebaseerd op email adressen en tagging. Dit is een krachtige oplossing waarbij je geen lijsten hoeft te gebruiken en geavanceerd kunt segmenteren. Een bijkomend voordeel is dat je nooit last zult hebben van dubbele contacten. Één email adres is altijd één profiel.
Ik wil eerst een demo
Dit is geen probleem, je kunt contact met ons opnemen om een 1op1 demo in te plannen. We bespreken jouw wensen en kijken of Reloadify een geschikte partner is voor jouw webshop.
Wat is een profiel?
Een profiel bestaat uit een email adres. Bij Reloadify is een email adres het unieke id. Wij maken dan ook geen gebruik van lijsten waar dubbele email adressen in voor kunnen komen. Reloadify maakt gebruik van tags. Tagging is een krachtige oplossing die simpel te begrijpen is, maar veel opties biedt voor zowel de geavanceerde als basis gebruiker. 
Kan ik profielen uitzetten?
Verkoop je via Amazon, Bol en wil je deze contacten uitzetten? Of heb je een segment van klanten die je niet wilt mailen? In Reloadify zet je eenvoudig specifieke contacten uit zodat deze niet worden meegenomen in jouw email uitingen.

Je wordt uiteraard dan ook niet gefactureerd voor deze profielen.