Webelephant

Webelephant is een online marketing & webdevelopment bureau in Breda. In online marketing hebben we verschillende expertises, zoals SEO, SEA, leadgeneratie, conversieoptimalisatie en meer. Niet alleen online marketing, ook webdevelopment is een groot onderdeel van dit bureau, zoals Magento 2 en WordPress. Lees vooral meer over ons!

Wie is Webelephant?

Wij combineren slimme marketing met sterke techniek. We bouwen webwinkels, B2B platformen en maatwerkoplossingen. Marketing strategieën worden winstgevend gemaakt. Voor retailers, groothandelaren, merken, producenten en dienstverleners zijn wij de ideale partner. 

Webelephant is het klassieke verhaal van 2 mediastudenten in de wereld waar startpagina.nl nog je standaard beginpagina was. We maakten websites, logo’s en animaties. Al snel kwamen hier webwinkels bij. Nu, ruim 12 jaar later is dit kleine, zolderkamer verhaal, gegroeid naar een heus online-marketingbureau. Developers, marketeers, projectmanagers en webwinkel specialisten werken dagelijks aan het online resultaat van de klanten. 

Webelephant

Wanneer je voor Webelephant kiest, ga je werken met één van onze collega’s uit het online marketingteam. Dit marketingteam bestaat uit 9 collega’s: Wesley Wolfers, Daniel Rijnen, Eva Benschop, Iris van Bergeijk, Jorin van Dijk, Thari Geerts, Chimène Koote, Colin van der Put en Jade van Niekerk.

Gespecialiseerd in SEA, SEO, E-mailmarketing en marketplaces

Wij kunnen, als je dat wilt, je complete marketing verzorgen. Waar we echt goed in zijn is SEA, SEO, e-mailmarketing en marketplaces.

SEO, SEA, e-mailmarketing en marketplaces zijn geschikt voor elke organisatie. Besteed je Google Ads geheel uit aan de experts van Webelephant. SEO kost veel tijd en energie. Weet je niet waar je moet beginnen? Of wil je hier überhaupt niet aan beginnen? Laat je hierin ontzorgen door ons. Van SEO-analyse, tot aan zoekwoordonderzoek en SEO uitvoerend verbeteren: zij pakken alles voor je op. Ook e-mailmarketing regelen ze voor je, in het bijzonder retentiemarketing. Wil je uitbreiden op andere kanalen? Webelephant helpt je met het opzetten van de verkopen via Bol.com, Amazon, VidaXL, FonQ en meer!

Een greep uit de webshops die Webelephant beheert

Webelephant webshops