Logo

Partner level

Logo
Bronze

The Ecom Agency

Wie zijn wij?

The Ecom Agency is een marketing bureau dat zich specifiek richt op e-commerce bedrijven. Denk hierbij aan alle bedrijven die online transacties doen. Van een webshop met producten, tot een zakelijke klant die nieuw personeel wil werven door middel van online marketing. 

Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat werkt en wat niet werkt om jouw kosten per aankoop zo laag mogelijk te houden met zo veel mogelijk resultaat.

Wat doen wij?

Onze kracht komt door de passie voor online marketing. We zijn het best als we met jullie mee kunnen denken over hoe we jouw business kunnen verbeteren. En houden de lijntjes kort om snel veranderingen, verbeteringen en updates door te geven. 

Welke collega’s met jullie werken samen met Reloadify klanten

De overlap van klanten tussen ons en Reloadify zorgt voor een goede samenwerking in het verlenen van diensten voor gezamenlijke klanten. Wij verzorgen de e-mail marketing van klanten via Reloadify dan ook al een lange tijd met veel passie en toewijding. Daarnaast kunnen we speciaal voor klanten van Reloadify extra voordelige deals maken om jouw bedrijf de aandacht op het gebied van online marketing te geven dat het verdient.

Experts in advertising via social media, Google en ge-automatiseerde campagnes

Ons team bestaat uit specialisten en ondernemers met ieder hun eigen expertise in de online marketing. Iedereen heeft op hun eigen manier affiniteit met e-commerce. Samen helpen wij klanten met alle aspecten van online marketing. Zo helpen wij webshops met het groeien van de omzet en winst door middel van advertenties op sociale media platformen zoals Facebook, Instagram, Pinterest en TikTok, maar ook op Google. 

Daarnaast kijken we binnen de organisatie hoe we de winst kunnen verbeteren met geautomatiseerde e-mail campagnes. Denk bijvoorbeeld aan een slimme abandonnement cart e-mail die ervoor zorgt dat klanten die eigenlijk verloren gingen toch converteren. Of een upsell campagne om meer uit één klant te halen.