Logo

Partner level

Logo
Bronze

Rockwise

Wij zijn Rockwise

Ambitieuze merken verder helpen. Daar krijgen we energie van. We ondersteunen je graag op het gebied van strategie, online marketing, creatie en websites. Door altijd te speuren naar nieuwe kansen en door actief met je mee te denken. Van idee tot uitvoering.

Over Rockwise

Morgen verder zijn dan vandaag: dat is waar we iedere dag naar streven. Voor onszelf en zéker voor onze klanten. We doen namelijk niets liever dan werken met ambitieuze merken met een toekomstgerichte visie. Met optimistische ondernemers die, net als wij, denken in kansen en mogelijkheden. Elkaar uitdagen en inspireren. Samen grenzen verleggen en tot het uiterste gaan om duurzame groei te bereiken.

Goed verhaal natuurlijk, maar meestal zeggen beelden meer dan woorden. Heb jij onze Rockwise brand movie al gezien?

Bij Rockwise gaan we niet zomaar van start. Eerst zorgen we ervoor dat we elkaar leren kennen en dat we je business en branche begrijpen. Wat zijn je uitdagingen en welke doelen wil je bereiken? We maken een bedrijfsanalyse en doen aanvullend marktonderzoek. Op basis daarvan maken we een gedegen strategie en kiezen we het juiste strijdplan. Deze presenteren we in een helder plan van aanpak. Net zo overtuigd als wij? Dan gaan we aan de slag!

Rockwise teamfoto

Rockwise als partner voor jou

Rockwise werkt met klanten in binnen- en buitenland. Dat doen we met een jong en enthousiast team vanuit ons kantoor in Hoogeveen, vlak naast de A28 en tegenover het NS-station. Vanuit Rockwise werken onze collega’s Mark en Koen met de klanten die gebruikmaken van Reloadify. Zij weten alles van e-commerce, conversieoptimalisatie en data-driven marketing.

Experts in o.a. strategie, brand building en content

Rockwise is een full-service online marketingbureau en we werken strategy based. In onze ogen is een gedegen strategie namelijk de basis voor succes. We zijn de afgelopen jaren flink gegroeid en inmiddels kun je bij ons terecht voor alles wat je nodig hebt om online het maximale uit je business te halen. Denk daarbij aan verschillende vormen van online marketing (SEO, SEA en e-mailcampagnes), digitale oplossingen (websites en -shops, koppeling en applicaties), brand building en het creëren van content. Bij Rockwise hebben we alle expertises zelf in huis: van strategie tot SEO en van conversie tot creatie.

Rockwise werkvloer