Logo

Partner level

Logo
Silver

Multiply

Dé retail marketing specialist, zoals onze leus zegt. Niet voor niets zeggen we altijd heel enthousiast ´Wij helpen retail organisaties groeien´. Die groei komt doordat we nauw met onze klanten samenwerken en meedenken in passende oplossingen.

Wie is Multiply?

Wij zijn een echte retail specialist. Wij helpen retail klanten met de online marketing. Dit doen wij op zowel strategisch als uitvoerend niveau. Wij boeken pas ‘succes’ als wij onze klanten zien groeien. Het goede, onderlinge contact met onze klanten maakt dat dit succes snel zichtbaar is. Hoe laten we organisaties groeien? Door advies, consultancy, strategie en uitvoering. We houden niet van wollige teksten of hele lange onzinnige vergaderingen. Wij zijn to the point en altijd eerlijk. Dat werkt voor iedereen wel zo prettig.

Vanuit Multiply werkt Sven van Bergenhenegouwen voor de klanten die gebruik maken van Reloadify. Sven is gespecialiseerd op het gebied van CRM-marketing en CRO (conversion rate optimalisation). In het bijzonder richt hij zich op e-mailmarketing om de kans op een order of lead te vergroten. Sven heeft een breed scala aan vaardigheden die hij maar wat graag inzet voor zijn klanten.

Ook zijn wij Google Premier en Facebook Marketing partner. We hebben zelfs een aantal prijzen gewonnen, zoals de Gazellen Award. De Gazellen Awards zijn prijzen die worden uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Teamfoto Multiply

Gespecialiseerd in Google Ads, strategie, Marketplaces en meer

Wij bepalen, samen met de klant, de juiste strategie. Dit begint bij data. Door slim inzicht te krijgen in de data worden kansen inzichtelijk. Deze kansen benutten wij op alle kanalen: van Google Ads tot Social Ads, marketplaces en e-mailmarketing. Dit marketingbureau is in staat om je verder te helpen dan alleen met e-mailmarketing. Wil jij nog een stapje verder gaan? Geen probleem, Multiply helpt je zelfs met het aansluiten op bol.com, Amazon of Zalando.

Multiply als partner voor jou

Of het nou om SEO, SEA of e-mailmarketing gaat; wij hebben alle expertise in huis om jou te helpen. Wil je deze expertise zelf graag kunnen toepassen? Geen probleem, wij verzorgen namelijk ook trainingen. Deze trainingen zijn gespecificeerd op Google Analytics, Social Marketing, Google Ads, SEO, e-mailmarketing en TritonX. Wij geloven in het verbinden van alle denkbare kanalen. De juiste informatie op het juiste moment voor de juiste bezoeker. Dát is waar de kunst in zit. En waar onze kracht zit.

 Multiply Google

Een greep uit de webshops die Multiply beheert in Reloadify

 Multiply Webshops