Logo

Partner level

Logo
Bronze

Moddit

Wij zijn een digital agency met meer dan 30 professionals. Eenieder heeft zo zijn eigen specialiteit bij ons. Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Lees dan snel verder! 

Wie zijn wij?

Wij zijn een full service digital agency die alle specialisten en kennis in huis heeft om bedrijven online te laten scoren. Onze creatieve, enthousiaste medewerkers blijven zichzelf uitdagen door de lat steeds nog nét even wat hoger te leggen. Zo behalen zij niet alleen mooie resultaten, maar gaan ze ook echt voor de toppositie. 

Ons team van digital marketeers, designers en developers bouwt samen met jou aan online succes. Vanaf het allereerste concept tot de realisatie, maar ook de optimalisatie, het beheer en alles daar tussenin. Iedereen heeft zijn eigen specialiteit, waardoor we elkaar als team versterken. Zo behalen we maximaal resultaat met zijn allen. Vanuit passie en ambitie volgt iedere specialist de innovaties binnen zijn of haar vakgebied op de voet, om nieuwe ontwikkelingen direct voor de klant toe te kunnen passen. 

Onze werkwijze is als volgt. We bepalen eerst de strategie van je marketing. Dit is als de fundering van je huis. Zonder strategie kan je niks ‘bouwen’. Wat wil je bouwen, voor wie en op welke manier. Hebben we dit allemaal helder? Dan gaan we over op creatie. In deze fase schuift uit elk vakgebied een specialist aan. Samen maken we een te gek plan om jouw marketingstrategie in praktijk te brengen. Tot slot hebben we de groeifase. We kunnen namelijk niet in één keer schakelen naar de zesde versnelling. Eenmaal in de flow zijn wij niet meer te stoppen! 

Moddit team

Gespecialiseerd in marketing, development en design 

Je hebt ons nodig als je voor het totaalpakket wilt gaan. Wij bieden namelijk marketing, design én development aan. Iedere expertise bestaat uit verschillende diensten, waarvoor wij op elk gebied specialist(en) in huis heeft. Vanuit een doordachte strategie en met een gezonde dosis enthousiasme en ambitie boeken we aantoonbare resultaten. Natuurlijk hebben wij op elk gebied enkele specialisten in dienst: SEO, SEA, Online Marketing, design, development, content en webdesign.

Wij spreken ook niet graag van individueel resultaat. Wanneer je voor ons kiest, ga je voor maximaal resultaat van het gehele team. Dát is de kracht van ons.

Een greep uit de webshops die wij beheren in Reloadify

Moddit webshops