Logo

Partner level

Logo
Bronze

IQ Leads

We stellen de juiste vragen om je bedrijf te begrijpen en te beslissen welke oplossing het best past bij je situatie. Inmiddels hebben we (in 2022) al 11 jaar vele samenwerkingen met de meest uiteenlopende klanten. Van internationale marktleiders tot aan de lokale kledingwinkel. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Lees dan snel verder! 

IQ Leads

Wie zijn IQ Leads? 

IQ Leads is een full-service online marketingbureau gericht op het naar een hoger niveau tillen van online merken. Door ons te verdiepen in de doelstellingen van onze klanten en hen te helpen bij het bedenken, optimaliseren en implementeren van nieuwe strategieën. IQ Leads zorgt voor de marketingstrategie en inspanningen, zodat onze klanten zich kunnen richten op wat belangrijk is: core business propositie. Door een holistische aanpak worden bedrijfsdoelstellingen behaald. Een belangrijk onderdeel van het holistische aanpak van IQ Leads is uiteraard email marketing, waar gretig gebruik van wordt gemaakt van Reloadify om onze inspanningen te ondersteunen.

Wanneer je IQ Leads als partner kiest, ga je samenwerken met onze online marketing specialisten. Samen stellen wij een doordachte strategie op verdeeld over meerdere touchpoints waar e-mailmarketing een belangrijke rol in gaat spelen.

Gespecialiseerd in SEO, SEA, Lightspeed en socialmedia-advertising

Naast e-mailmarketing, hebben we verschillende expertises in ons team. Wij weten dat je niet in één dag bovenaan staat in Google. Het is een proces van het verbeteren van de zichtbaarheid van jouw site. Zoekmachine optimalisatie is een belangrijk onderdeel van elke digitale marketingstrategie. Wil je juist snel beginnen? Kies dan voor een Lightspeed webshop. Wij bouwen je Lightspeed webshop van begin tot het eind in één week! Liever Shopify of WordPress? Ook daar kunnen we bij helpen! Meer kanalen inzetten is vaak een breder publiek aantrekken. Wij regelen je social media marketing in een handomdraai!

Waarde toevoegen aan online doelstellingen

IQ Leads zet email marketing vooral in om sales funnels op de website van klanten te ondersteunen. Het grote voordeel van email marketing is dat het bijna door de hele funnel ingezet kan worden. Van het communiceren van acties, evenementen en gebeurtenissen naar bestaande klanten tot aan verlaten winkelwagen automations van bezoekers. 

Een greep uit de webshops die IQ Leads beheert in Reloadify

IQ Leads Webshops