Logo

Partner level

Logo
Bronze

iLeadz

Wij zijn iLeadz en maken met een klein team een grote impact. Onze brede kennis zorgt ervoor dat we elkaar perfect aanvullen en zo het onderste uit de kan halen. Benieuwd of wij een match zijn? Lees dan snel verder!

Wie zijn iLeadz? 

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van Search Engine Optimization en Search Engine Advertising. Wij houden ons onder andere bezig met Google AdWords, content management, Google Analytics, Social media marketing, e-mailmarketing en landingspagina optimalisatie. iLeadz internet marketing biedt meer handvatten aan om je vindbaarheid te verhogen. Onze bedrijfsfotografie zorgt ervoor dat je producten goed in het oog springen, zodat er meer conversie ontstaat. Wanneer je voor ons kiest, ga je werken met Bart Zinger, Ruben Strikwerda of Richard Wobbes. 

iLeadz

Gespecialiseerd in SEA, SEO, CRO en social media beheer

Bij iLeadz ontzorgen we je graag als het gaat om marketing. We hebben alle expertise in huis om verschillende kanalen voor je op te pakken. Zo zijn we goed in search engine advertising, search engine optimization, social media advertising, e-mailmarketing en marketplaces, om maar iets te noemen. Een groot verschil met andere marketingbureau’s, is dat wij niet alleen social media advertising voor je doen, maar ook het social media beheer zelf. Posten op de juiste tijden en juiste kanalen: laat dat maar aan ons over.


CRO staat voor converse rate optimization. Tja, wie wil dat nou niet? Wij gaan op onderzoek voor je uit wat het beste converteert. Is dit een bepaalde positie van een bepaalde button op je webshop? Of doet een bepaalde kleur het juist heel goed? Ook kijken we naar grafische elementen en de efficiëntie van bijvoorbeeld het betaalproces. Op deze manier werken we toe naar meer conversie. 

Een greep uit de webshops die iLeadz beheert in Reloadify

iLeadz