Edwin van Eddy’s Coffee

Eddy’s Coffee, Kneiterharde Conversies

Eddy’s Coffee is een koffiewebshop in het hoge segment (kneiter)verse koffiebonen🔥 . Jaarlijks geven Nederlandse consumenten zo’n 1,3 miljard euro uit aan koffie, thee en cacao. Mooie markt met heel veel concurrentie. In de afgelopen 12 jaar heb ik veel webshops geholpen bij het realiseren van serieuze e-commerce groei door te sturen op meer klanten, hogere orderwaarde en hogere orderfrequentie. Ik ben Eddy’s Coffee in 2019 gestart als hobbyproject. Nu realiseer ik ook die groei voor mijn eigen webshop. Mag ik ook jouw webshop helpen om een serieuze omzetgroei te realiseren?

ACTIE: Je krijgt van mij 5 jaar lang 5% korting op Kneiterverse Koffiebonen 🔥van Eddy’s Coffee als je me inhuurt als Digital Marketing Specialist ;)

E-Mail Marketing voor E-commerce

Je leest waarschijnlijk deze pagina omdat je op zoek bent naar ondersteuning bij de E-mail Campagnes voor je webshop, goed bezig! Veel ondernemers of professionals schuiven de inzet van e-mail campagnes voor zich uit vanwege een gebrek aan kennis of tijd om campagnes te bouwen of de techniek te doorgronden. Dat is zonde, begin daar zo snel mogelijk mee! Het is dé manier om om herhaalaankopen te stimuleren en het kanaal met de hoogste ROI. De kosten voor Reloadify en de uren om de campagnes te bouwen leveren in de regel een veelvoud aan omzet op. 

Cijfers over E-mail met Reloadify voor E-commerce:

  • E-mail levert zo’n 10% extra omzet per maand
  • Gemiddeld levert 1 euro zo’n 25 - 80 euro op
  • Perfecte focus op stimuleren herhaalaankopen
  • Direct verhogen van de Customer Lifetime Value
  • Resultaat op korte termijn, relatief lage kosten
  • In +/- 3 maanden meer opbrengsten dan kosten

Even voorstellen… Edwin van Eddy’s Coffee

Op dit moment werk ik als Digital Marketing Specialist voor een aantal kleinere en middelgrote e-commerce partijen in Noord-Nederland. Daarnaast ben ik part-time hogeschooldocent Digital Marketing bij Windesheim in Zwolle, ik werk voor beste E-commerce opleiding van Nederland. Eind 2019 ben ik mijn webshop Eddy’s Coffee gestart waar ik bewust alles zoveel mogelijk alles zelf doe. Als mede-ondernemer begrijp ik maar al te goed dat het runnen van een webshop hard werken is. Die ervaring neem ik mee in het realiseren van succesvolle converterende campagnes.

Edwin van Eddy's Coffee

Netwerk van Digital Marketing Specialisten

Ben je op zoek naar een Digital Marketing Bureau of maatwerk voor een oplossing binnen beperkte mogelijkheden dan ben je bij mij aan het juiste adres. Je zit bij mij niet direct vast aan een bepaald aantal uren per maand, afhankelijk van de wensen en doelen kiezen we samen een passende oplossing. Hierin werk ik desgewenst samen met ervaren specialisten die zich hebben bewezen op het gebied van Strategie, SEO, SEA, E-Mail, Social, CRO of UX. Je betaalt alleen voor deze specialisten als we deze daadwerkelijk inzetten!