Logo

Partner level

Logo
Bronze

Beukers Marketing en E-commerce

E-mailmarketing is nog steeds een van de meest goedkope en effectieve kanalen die je kunt inzetten voor meer betrokken klanten en omzet. Je eigen mailinglijst is waardevoller dan andere kanalen, simpelweg omdat die lijst van jou is. Ik ben gepassioneerd over de groeikansen die ondernemers en bedrijven kunnen benutten via dit kanaal. Graag help ik je verder.

Wie is Beukers Marketing en E-commerce?

Ik ben Joshua Beukers, eigenaar van Beukers Marketing & E-commerce. Uiteraard zijn creatieve en relevante campagnes een must bij e-commerce e-mailcampagnes. Net zo cruciaal zijn de timing en de opvolging van je mailings. Ik zet dan ook graag mijn kennis en kunde voor je in. Reloadify is een fantastische tool om successen te behalen. Inmiddels heb ik al meer dan 10 jaar ervaring in de e-commerce en haal ik energie uit mensen helpen. Het geeft mij voldoening om anderen op weg te helpen naar (online) succes. 

Joshua Beukers Marketing

Gespecialiseerd in e-mailmarketing strategie, campagnemanagement en coaching

Naast het uitdenken van de e-mailmarketingstrategie help ik je met het opzetten van creatieve campagnes en triggers die leiden tot meer meer betrokkenheid en omzet voor jouw bedrijf. Je mag van mij verwachten dat ik je proactief adviseer in de juiste platformen en tools welke passen bij jouw business. Kort gezegd ben ik goed in:

  • Het vermarkten van jouw bedrijf of merk
  • Het adviseren en opzetten van je webshop of e-commerce afdeling
  • Het bijsturen en verbeteren van je webwinkel of platformen

Een greep uit de webshops die Beukers Marketing en e-commerce beheert in Reloadify

logo verfstein

Interesse? Neem contact met mij op, dan kan ik mijn verhaal verder toelichten. Belangrijker: jij dat van jou!