Partner programma

Partnerprogramma?

Bedankt voor je interesse in het Reloadify partner programma. We willen graag samen groeien met onze partners en optimaal de marketing mogelijkheden benutten. Hieronder ontdek je de voordelen van ons partnerprogramma.

Reloadify?

Reloadify helpt webwinkels te groeien en online klantrelaties op te bouwen op schaal. Webwinkels kunnen aankoopgeschiedenis, data van klanten en marketing kanalen gebruiken om persoonlijke berichten te versturen.

Voordelen

Als partner van Reloadify ben je verantwoordelijk voor het beheren en optimaliseren van klant accounts. Jij zorgt ervoor dat je klanten tevreden zijn met onze software en jouw diensten. Hier willen we je graag voor belonen, in de tabel hieronder zie je welke voordelen we aanbieden:

Partner Brons Zilver Goud
Partner portaal
Partner Badge
Speciale partner acties
Unieke affiliate link
Minimaal aangebrachte MRR€0€250€2500€10.000
Kickback-10% (12 maanden)15% (16 maanden)20% (24 maanden)
Listing op Partner pagina-
Sales support--
Dedicated Partner succes manager-

Partner voorwaarden

Voordat je partner van ons wordt willen we graag een (digitale) kop koffie met je doen. We doen dit om te ontdekken hoe je business in elkaar steekt, welke andere technologiën je gebruikt en en of we een fit zijn.

Hoe lang duurt het voordat ik partner ben?

Als we een fit zijn duurt het doorgaans 2-3 dagen na de kennismaking voordat je een partner account hebt bij Reloadify.

Unieke affiliate URL

Als partner ontvang je een unieke affiliate URL die je kunt delen met klanten en leads die ze kunnen gebruiken om zich aan te melden bij Reloadify. Als iemand de unieke link gebruikt voor een Reloadify account en daarna klant word binnen 90 dagen, wordt hun MRR automatisch toegevoegd aan je partner account.

Kickback van aangebrachte MRR

Wanneer een aangebrachte lead klant wordt bij Reloadify via de unieke affiliate URL of door de partner zelf, ontvang je een percentage van de MRR voor een specifieke tijdsperiode. Het percentage wordt bepaald door de partner status op het moment dat de lead geaccepteerd wordt. Betalingen worden binnnen 45 dagen na het einde van een kalender kwartaal uitbetaald.

Roadmap updates

Als partner van Reloadify ben je als eerste op de hoogte van nieuwe opdates in het programma. Via events en webinars geven we je als eerste inzicht in nieuwe features, product verbeteringen en sales technieken om meer omzet binnen te halen voor je bedrijf.

Dedicated partner manager

Om ervoor te zorgen dat we samen groeien krijgt elke partner een dedicated partner manager toegewezen. Onze partner manager zorgt ervoor dat je binnen het partner programma alles krijgt waar je behoefte aan hebt. Denk aan; on-boarding van nieuwe klanten, advies voor nieuwe features, best practices, co-marketing activiteiten, team training om Reloadify optimaal te gebruiken, sales advies en tools en resources om Reloadify succesvol in te zetten.

Vragen

Heb je vragen over ons partner programma? Neem dan contact met ons op!