Partner programma

Partnerprogramma?

Bedankt voor je interesse in het Reloadify partner programma. We willen graag samen groeien met onze partners en optimaal de marketing mogelijkheden benutten.

Hieronder ontdek je de voordelen van ons partnerprogramma. Het partnerprogramma gaat van start in kwartaal 2 – 2022. Natuurlijk mag iedereen ons benaderen om partner te worden. Dat vinden we alleen maar leuk.

Reloadify?

Reloadify helpt webwinkels te groeien en online klantrelaties op te bouwen op schaal. Webwinkels kunnen aankoopgeschiedenis, data van klanten en marketing kanalen gebruiken om persoonlijke berichten te versturen.

Voordelen

Als partner van Reloadify ben je verantwoordelijk voor het beheren en optimaliseren van klant accounts. Jij zorgt ervoor dat je klanten tevreden zijn met onze software en jouw diensten. Hier willen we je graag voor belonen, in de tabel hieronder zie je welke voordelen we aanbieden:

Brons Zilver Goud
Partner portaal
Partner Badge
Speciale partner acties

Hoe lang duurt het voordat ik partner ben?

Als we een fit zijn duurt het doorgaans 2-3 dagen na de kennismaking voordat je een partner account hebt bij Reloadify.

Partner voorwaarden

Voordat je partner van ons wordt willen we graag een (digitale) kop koffie met je doen. We doen dit om te ontdekken hoe je business in elkaar steekt, welke andere technologiën je gebruikt en en of we een fit zijn.

Vragen

Heb je vragen over ons partner programma? Neem dan contact met ons op!