Verzamel en converteer leads met Reloadify

Pop-ups

De beste manier om meer te verkopen is om je e-mail lijst te laten groeien. Met de pop-up module van Reloadify heb je alle tools in handen om dit te realiseren.

Trek de aandacht van je websitebezoeker

Laat je websitebezoekers eenvoudig converteren naar nieuwsbriefabonnees. Want een pop-up heeft zijn kracht al bewezen. Het is een makkelijke manier om je e-mail lijst snel te laten groeien.

  • Beveiligd met reCAPTCHA
  • Makkelijke drag ‘n drop editor
  • Alle velden zijn mogelijk

Pop-ups & automatisering

Jouw website, jouw wensen. Zo werkt Reloadify. Je hebt zelf de keuze waar jij je pop-up laat zien. Is dat je homepage? Een specifieke categoriepagina? Of juist bij een specifiek product? Alles is mogelijk! Liever pagina’s helemaal uitsluiten van de pop-up? Ook dat is mogelijk!

Heb je e-mailadressen verzameld aan de hand van de pop-up? Schiet dan een automatische welkomsmail af op je nieuwe nieuwsbriefabonnees. Liever geen uren aan besteden? Geen probleem, binnen een paar minuten heb jij je welkomstmail opgezet en geautomatiseerd.

Klantverhaal boozyshop logo
“Wij hoeven alleen de teksten te schrijven, de e-mails op te maken en de mail uiteindelijk naar de juiste klantengroep te mailen. Dat gemak, daar waren we naar op zoek”

Sluit je aan bij meer dan 700 tevreden webwinkels

Verstuur persoonlijk e-mails waar je klanten daadwerkelijk blij van worden.

Gratis 14 dagen proberen