Verzamel en converteer leads met

Landingpagina's

De beste manier om meer te verkopen is om je e-mail lijst te laten groeien. Met de pop-up en landingspagina’s module van Reloadify heb je alle tools in handen om dit te realiseren.

landingspaginas voor ecommerce

Leads verzamelen

Segmentering en personalisering geven jouw marketinge-mails veel meer kracht. Toch moet ook alle gegevens van jouw webwinkel kunnen gebruiken.

Wil je de verjaardag, leeftijd of het geslacht van jouw klanten weten, of wat hun favoriete merk is?Met Reloadify, is eenvoudig belangrijke informatie over je klanten op te vragen en te verzamelen. Met de Drag 'n' Drop Landing Pages Editor zijn landingspagina's makkelijk te ontwerpen en publiceren op jouw eigen subdomein.

  • Drag 'n drop editor
  • Publiceer op je eigen domein
  • SSL beveiligd
landingspaginas voor ecommerce

Krachtige enterprise segmentatie

Je klantenbestand filteren op merk? Op product? Of op linkshandige tandartsen in Rotterdam? In Reloadify heb je volledige vrijheid in het filteren van klantprofielen.

Met meer dan 50 filterregels bouw je krachtige doelgroepen op basis van klant, aankoop, e-mail en omzet gegevens. Al jouw data, profielen, transacties en meer in één profiel. Miljoenen touchpoints in real-time verwerkt.

Met Reloadify doen wij in miliseconden wat anderen doen in uren.

Klantverhaal Logo
"Wij hoeven alleen de teksten te schrijven, de e-mails op te maken en de mail uiteindelijk naar de juiste klantengroep te mailen. Dat gemak, daar waren we naar op zoek"
Image Description

Sluit je aan bij meer dan 500 tevreden webwinkels

Verstuur persoonlijk e-mails waar je klanten daadwerkelijk blij van worden.

Gratis 14 dagen proberen