Vergelijking van e-mail pakketten:

Reloadify vs Copernica

Geen uren meer kwijt aan programmeurs, jaarcontracten of code based templates?

Stap over op Reloadify en profiteer van een diepere integratie met je webwinkel, segmenteer op 50+ klant, product en order eigenschappen. Gebruik templates, unieke couponcodes en meer.

E-mail marketing software ontwikkeld voor webwinkels

In tegenstelling tot Copernica, is Reloadify E-commerce only. Dit betekent dat jij binnen 5 minuten up and running bent. Je bent geen set-up kosten kwijt of programmeer uren en je kunt direct aan de slag.

Functionaliteit Copernica Reloadify
Gratis concierge service
Unieke couponcodes
Geavanceerde segmentatie
Templates
Onbeperkt e-mailen
Geen webshop koppeling kosten
E-commerce only
Geen éénmalige opzetkosten
Maandelijks opzegbaar

Wij werken nu een aantal maanden met Reloadify. Het is een toegankelijk pakket en de nieuwsbrieven die we versturen zien er gelikt uit. De informatie is prima, open-rate en alle andere data is overzichtelijk te raadplegen. Hiervoor gebruikten we Copernica. Van het geld wat we nu per maand besparen kan ik straks wel een keer op vakantie. (Mocht dat er ooit weer van komen.)

maxresdefault

www.rozen.nl

M. Wubben

Een flexibele manier om te segmenteren

Segmenteer op klant eigenschappen, koopgedrag en meer. Personaliseer je marketing strategieën voor elk segment en creëer betekenisvolle connecties met je klanten.

Reloadify geeft je alle tools om subscribers en klanten een gerichte, persoonlijke email te sturen door middel van segmentatie. Zo help jij je klanten de juiste producten vinden, en verhoog je moeiteloos je omzet.

Richt je op verschillende typen klanten

Elk klant of lead uit je webwinkel is uniek, dus waarom communiceer je op dezelfde manier naar iedereen?

Reloadify is specifiek ontwikkeld voor E-commerce. Dankzij onze naadloze integratie met jouw webwinkel kun je op alle data gebruiken om te segmenteren.

Enterprise segmentatie voor iedereen

Gebruik de krachtige segmentatie mogelijkheden van Reloadify voor jouw webwinkel en ontdek de mogelijkheden.