E-mail marketing & marketing automation voor Magento

🇳🇱 Support, servers en jouw data veilig in Nederland.

Reloadify is het e-mail marketing en automation platform voor Magento. Met Reloadify leer je meer over jouw Magento klanten, producten en shop dan je ooit hebt gedaan. 

Synchronisatie van je Magento account

Synchroniseer alle data in real-time en met terugwerkende kracht zonder developer kosten.

Standaard templates

Maak gebruik van onze standaard templates speciaal ontwikkelt voor Magento shops.

Alle details

Synchroniseer elk detail van je klanten en producten.

Drag 'n drop formulieren

Verzamel klantdata en leads door formulieren te bouwen zonder tussenkomst van een programmeur.

Automatische coupon codes

Door onze geavanceerde synchronisatie is het mogelijk om per klant unieke kortingscodes te genereren. Één keer instellen op het Reloadify platform en je hebt er geen omkijken meer naar.

Drag 'n drop e-mail editor

We synchroniseren tot op de laatste eurocent en elk product detail. Weet precies wie je klanten zijn en hoe je ze het beste kunt benaderen.

Landingspagina's

Ontwikkel de mooiste landingspagina's en publiceer deze volledig SSL beveiligd op een subdomein van je webwinkel.

Uitgebreide rapportages

Zie het resultaat van je e-mail marketing campagnes en bereken tot op order niveau hoeveel een mailing je oplevert.

Drag 'n drop e-mail editor

Creeer eenvoudig de mooiste

Geavanceerde segmentatie

Segmenteer op meer dan 50 klant, koop en product eigenschappen.

E-mail marketing is en blijft het kanaal met rendementen waar je met Google Ads of Facebook alleen maar van kan dromen. Toch verandert ook e-mail marketing, consumenten zijn het zat om algemene nieuwsbrieven te ontvangen met alleen maar reclame.

Met Reloadify filter en segmenteer je op de verschillende doelgroepen binnen jouw webwinkel zodat elke e-mail die je verstuurt persoonlijk is.

Als Magento webwinkel heb je andere eisen aan je e-mail marketing pakket dan een website of blog. Je Magento back-end bevat een schat aan waarde, waarde die vaak niet optimaal benut wordt door e-mail marketing pakketten.

Reloadify is een e-mail marketing en automation pakket specifiek ontwikkeld voor E-commerce. Dankzij de naadloze integratie met je Magento webwinkel leer je meer over je klanten, producten en webwinkel. Zie ons als het CRM pakket voor je webwinkel.

Geen moeilijke set-up kosten of trajecten met technische partners. De Reloadify extensie voor Magento 2 is binnen 5 minuten te installeren vanuit de officiële Magento extension store zodat je direct aan de slag kunt met het analyseren, segmenteren en benaderen van je klantenbestand. Draait je webwinkel nog steeds op Magento 1.9? Ook dat is geen probleem, neem contact met ons op en we sturen je de plugin voor 1.9. 

 

 

 

Historische data sync

Synchroniseer met terugwerkende kracht je data voor betere analyses en resultaten.

De integratie van Reloadify met Magento synchroniseert automatisch alle historische data bij de eerste sync. Hierdoor kun je je e-mail marketing en automation direct goed instellen. Na het koppelen synchroniseren we de binnenkomende data in real-time.

200+ klanten

Sluit je aan bij meer dan 200 tevreden Reloadify klanten.

Meld je aan voor een Reloadify demo

    We nemen binnen 48 uur contact met je op voor een demo op maat.