Van Walsem Solutions

In de loop van de tijd besluiten steeds meer klanten dat Van Walsem Solutions een geschikte partner is voor hen. Niet voor niets hebben wij inmiddels al meer dan 10 webshops bij Reloadify in beheer. En onze klanten? Die kunnen hun geluk niet op. 

Van Walsem Solutions

Wie zijn Van Walsem Solutions?

Van Walsem Solutions is het bedrijf als het gaat om de positionering en branding van je online webshop. Wij zijn zeker bereid om je verder te helpen dan alleen met e-mailmarketing. We tillen je gehele organisatie naar een hoger niveau! Een Lightspeed webshop voor je bouwen kunnen we ook. Van concepting tot aan development en online marketing. We zijn een echte data driven organisatie. Met alle vergaarde data verbeteren we je webshop. En dat is dan weer makkelijk mogelijk met Reloadify. Dat maakt de samenwerking met  Reloadify tot een succes.


Vanuit Van Walsem Solutions werken Patrick en Matthijs samen met Reloadify. Eigenaar Patrick van Walsem: “Toen ik 13 jaar oud was, had ik mijn eerste webshop in autopoetsmiddelen. Deze webshop is na enkele jaren succesvol verkocht en al snel kwamen er mensen naar me toe of ik een webshop voor hen op wilde zetten”. Zo zie je maar weer: Jong geleerd is oud gedaan! Inmiddels zijn we uitgegroeid tot zoveel meer dan alleen webshops neerzetten. Is jouw webshop de volgende uitdaging voor ons?

Van Walsem Solutions

Gespecialiseerd in Lightspeed, Shopware en CCV Shop

Wij zijn gespecialiseerd in de software van Lightspeed, Shopware en CCV Shop. Draait je webshop op één van deze platformen? Dan is Van Walsem Solutions zeker aan te raden. Door de nauwe samenwerking die we hebben met deze platformen is (bijna) niets onmogelijk. We doen al het werk voor je: het koppelen van je webshop tot aan het synchroniseren van bestellingen en voorraden. We ondersteunen je van A tot Z, om zelf ook een beetje kennis mee te krijgen over de systemen waar we mee werken.

Patrick - Van Walsem Solutions

Samen naar online succes 

We houden ervan om actief te blijven sparren met de klanten. VWS ontzorgt je en houdt je tegelijkertijd op de hoogte over de online marketing. Samen bepaal je de marketingstrategie, waar Van Walsem Solutions verder aan werkt. Het doel van jou als klant speelt hierbij een belangrijke rol. Wil je een bepaalde ROI halen? Een bepaalt marktaandeel of een bepaalde omzet, afzet of andere resultaten? Maandelijks bespreek je de resultaten en stuurt VWS bij waar nodig is. Dat noemen we nu samen groeien naar een online succes. 

Een greep uit de webshops die VWS beheert in Reloadify

Webshops Van Walsem