Verzamel en converteer je webwinkel bezoekers met

Landingspagina's

De beste manier om meer te verkopen is om je e-mail lijst te laten groeien. Met landingspagina’s van Reloadify heb je alle tools in handen om dit te realiseren.

Kies je eigen manier om leads te verzamelen

Of je nu e-mail adressen van bezoekers wilt verzamelen. Een speciale campagne met landingspagina wilt creëren, het is allemaal mogelijk met de .

Drag 'n drop

Sleep de prachtigste landingspagina's en pop-ups in elkaar zonder kennis van code of HTML.

Formulieren bouwer

Met onze formulieren bouwer voorzie je landingspagina's en pop-ups eenvoudig van formulieren.

Inschrijf rapportages

Analyseer je sign-up inschrijf ratio en ontdek welke campagnes voor meer inschrijvingen zorgen.

Pop-ups

De beste manier om je omzet te vergroten is door je e-mail lijst te vergroten. Verander bezoekers in subscribers met behulp van pop-ups. Of gebruik pop-ups voor lead generatien en profiel verrijking. Dankzij de flexibele module is alles mogelijk.

Leer meer over je websitebezoekers.

Gebruik pop-ups en landingspagina’s voor meer dan alleen e-mail adressen verzamelen. De formulieren van Reloadify maken profielverrijking kinderlijk eenvoudig. Zo communiceer je met elke kland op een persoonlijk niveau.

Landingpagina's

Met de landingspagina module van Reloadify ontwikkel je snel en moeiteloos een scala aan pagina’s. Uitschrijfpagina’s, inschrijfpagina’s, campagne pagina’s en meer. En uiteraard allemaal SSL beveiligd.

Eenvoudig in gebruik

Vandaag een nieuwe marketing idee? Dankzij de drag ‘n drop editor publiceer je binnen minuten een nieuwe landingspagina of pop-up. En dit allemaal zonder tussenkomst van je developers of technische kennis.